søndag den 27. februar 2011

Uha - det er spændende!


Noget af det spændende ved at få en baby i familien er, alt det William skal instroduceres til af kunst og kultur, lærdom og færdigheder.
Alle har deres egne favoritter. Hos mig skal han høre Mozart, læse billedbøger og lave mad og bage. Farfar spiller allerede klaver med William i favnen.








Og onkel Thomas spiller rockmusik og viser tegnefilm!





Det ser ud som om William er noget forskrækket - men det er nu bare Chip og Chap, han ser sammen med far og Thomas.
Ja, jeg synes jo, han er for lille til at se tegnefilm, men han er ikke kun min!Posted by Picasa

søndag den 20. februar 2011

William har sovet hos farfar og farmor!

Vi har fået lov at passe William i nat. Han blev afleveret lørdag eftermiddag og skulle først hentes søndag efter frokost. Det gik rigtigt godt!

Han er en sød og nem baby
. Han får flaske, så vi kan passe ham om natten. Det er jo dejligt - for os alle sammen. Han sov det meste af aftenen, hele natten og vågnede glad kl. 8.30, kun afbrudt af bleskift og mad et par gange uden at William dog vågnede af det! Jeg sov ikke ret meget - men det var mest fordi det var så spændende at have en baby liggende i smørhullet.
Så stod vi op, spiste badede og gik i kirke. Jeg har vinterferie og nød at sidde på kirkebænken, hvor Louise og Bente stod for gudstjenesten.

onsdag den 16. februar 2011

Fra den ældste til den yngste!

William er her fotograferet sammen med sin far, Johannes 28 år, sin farfar Jørgen 54 år og sin oldefar Poul på 84 år. 4 generationer, 4 spændende liv, 4 dejlige mandfolk!
Posted by Picasa