tirsdag den 24. april 2012

Hvad mon rygsækken gemmer?

Hov, der står farmors rygsæk jo! Hvad mon hun har i den?

Øv, det er vist bare nogen kedelige farmor-sager.

Så lægger jeg bare det her ned igen!

torsdag den 19. april 2012

Søndervej

 I dag har vi fået lov til at have William fra morgenstunden. Han var frisk og glad, da han blev afleveret, så vi brugte noget tid på at spille musikvideo med Paul McCartney og danse til den. Det foregår med to fjernbetjeninger, en i hver hånd. Så var det på med flyverdragt og udesko. Vi tog klapvognen med - William skubbede den det første lange stykke. Vi gik ad Søndervej, byens gamle hovedfærdselsåre, nu en hyggelig stille vej, hvor børnene spiller bold om aftenen. Der er mange ting at se på. Et af de første stop var bassinet hos Aage og Tina. Der flyder tre flotte glaskugler rundt. Vi kigger på behørig afstand bag det lille plankeværk.
 På den anden side vejen har de denne sjove "vejr-hane", hvor folkene saver og hejser flag af alle kræfter, når det blæser. Faktisk er den helt nyopsat, da den gamle var slidt op.
 Efter en tur på havnen efter fisk og i Brugsen efter tilbehør, var det nu meget godt med en klapvognstur på hjemvejen.
Dér tog farfar imod. Han er ellers ikke let at lokke ud af sin hule - men William kan!

mandag den 9. april 2012

16 måneder

16 måneder og lidt betuttet - men det var også sidst på en lang og god dag! William er en super dejlig og dygtig dreng. Han er aktiv hele tiden, men laver ikke mange ulykker mere. Selvom han stadig langt fra forstår konsekvenserne af sine handlinger, kan man alligevel sagtens mærke, at han husker, det han en gang har erfaret. Der er bare SÅ meget at erfare:-)

søndag den 1. april 2012

Wind-wind!

 I dag skulle Williams mor dyste i Nordjysk mesterskab i blomsterbinding. Og hun vandt Publikumsprisen! Stort til lykke! Men farfar vandt også. Der blev nemlig trukket lod mellem dem, der havde afgivet stemmer. Han vandt den flotte påskebuket og et gavekort til Interflora på 1000kr.
 Her er William på fars arm. Han vandt ikke - måske fordi han havde bekendtgjort, at han ville købe chokolade i blomsterbutikken for alle pengene, hvis han vandt.
Nu håber jeg på mange smukke  blomster, som denne, der er en af Katerinas vinderprojekter.